De ALV en het voorbereiden van de bestuurswissel

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHallo allemaal!
Inmiddels zijn we bestuur (wat echt awesome is), maar tot de dag die we wisten dat zou komen er eindelijk was, gebeurde er nog allerhande zaken die ik graag met jullie wil delen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn het weekend installeerde ik een plugin voor de plog waardoor het MSFU “Sams”-logo nu bovenaan de pagina in het tabblad staat. Ik voelde me een echte #webmaster. Kijk maar eens in het rechterhoekje van je beeldscherm! (Ja ik dacht, ik zeg het maar, anders valt het waarschijnlijk niemand op)image_9
Ik vond thuis een boekje over het schrijven van limericks. Dit was grappig, want wij hebben namelijk iets met limericks. Wat nog leuker was, was dat er een limerick over Putten in stond, waar Wout vandaan komt. En om het helemaal leuk te maken was het ook nog eens een vieze limerick. Wat leuk.OLYMPUS DIGITAL CAMERAVerder leerde ik nog wat voor het examen Sociale Hygiëne. Dit diploma moet één persoon uit het bestuur hebben om als vereniging alcohol van de tap te mogen verkopen op woensdagavondborrels. Ik zeg het maar eerlijk, ik was niet heel gedisciplineerd bezig. OLYMPUS DIGITAL CAMERA’s Avonds bracht mijn vader me naar Utrecht. Oké, dit heeft helemaal niks met bestuur te maken maar het is wel cool dus ik zet het er toch maar op. Hoi pap!OLYMPUS DIGITAL CAMERAMaandag had ik met Maria op de uni afgesproken. Ze droeg nog wat van haar onuitputtelijke kennis op mij over. We bereidden ook een gesprek voor met wat hoge bazen van het UMC over de opzet van het faculteitsdiner. Het faculteitsdiner is een diner waar allemaal verschillende soorten mensen van de faculteit geneeskunde naar toe komen, en wat jaarlijks plaastvindt. De ab Actis organiseert dit altijd.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen paar uur later had ik een ander T-shirt aan. Dit is mijn Dox-shirt. (Dox = de feestcommissie) omdat ik met hun een foto op de foto moest voor in de almanak. Rosanne photobombde ons. Hoi Rosanne! OLYMPUS DIGITAL CAMERA’s Middags vergaderden we in een mitochondrium, onder andere over ons toneelstukje voor tijdens de bestuurswissel. Dit zijn de mensen aan de ene kant van de tafel.OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn dit de andere kant. We doopten deze kant om tot ‘de knappe kant’.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA’s Avonds was de Algemene Ledenvergadering (ALV). Er is dan altijd gratis eten voor iedereen die naar de ALV komt op de Straka, maar wij hadden nog steeds een strakaverbod dus aten we een maaltijd in de Brink (het ziekenhuisrestaurant).  OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk gaf mijn camera aan Jelle (lid van het XXXIe bestuur der MSFU “Sams”) om wat foto’s te maken. Ik kreeg de camera terug met onder andere deze foto. Typisch.OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet ALV-publiek! OLYMPUS DIGITAL CAMERANa het voorstellen van alle nieuwe raden en commissies waren wij uiteindelijk aan de beurt! Eindelijk mochten we ons filmpje laten zien.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ja het is een Claudia!

Heb je ons voorstelfilmpje nog niet gezien? Hier is hij nog een keertje! Het is een lied wat we zelf geschreven en gezongen hebben! En het einde is ook episch, daarin zie je foto’s van onze kindertijd.OLYMPUS DIGITAL CAMERADaarna werd er over ons gestemd: mochten we het nieuwe bestuur gaan worden, en upgraden van kandidaatsbestuur naar f.t. bestuur (futuro tempore)? (Wij stemden natuurlijk niet zelf mee maar steken hier onze hand op bij ‘wie onthoudt zich van stemming?’. En we mochten bestuur worden! We waren superblij!IMG-20141001-WA0003
De volgende dag appte Maria deze foto. Ze had onze bestuursnaam op de bestuurskamer op de Straka erbij geplakt! Lief!nieuwe headerIk kon natuurlijk niet achterblijven en veranderde de titel van de plog.OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn ik haalde die dag ook nog eens mijn SVH-diploma! Nu kan ik eindelijk kroegbaas worden! Jammer alleen dat de geboortedatum niet helemaal klopt…
OLYMPUS DIGITAL CAMERADe volgende dag hadden we een chilldag met het halve f.t. bestuur. We besloten wat zoetigheid in de oven te flikkeren.OLYMPUS DIGITAL CAMERATerwijl de oven bakte, jamden we ondertussen watomdat we zulke leipe, relaxte en chille mensen zijn.
Oke eigenlijk weet ik niet eens wat jammen echt betekent. Maar we zongen ons lied nogmaals, terwijl Nick begeleidde met de ukulele.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woee en de cakejes waren klaar! Ze waren lekker :).

In de volgende plog lees je meer over de bestuurswissel! Tot snel :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge