Nog 6 dagen en dan zijn we bestuur hoop ik #OMG

IMG_7302

Hallo allemaal! De afgelopen week gebeurde er weer van álles. Ragna vierde haar 21e verjaardag en gaf een heus 21-diner en we werkten volop aan onze film. Onze Samsvrije periode ging ook van start. Vanaf toen mochten we niet meer op de HBS (Hamburgerstraat 27), de Straka (Stratenumkamer) en andere Samsactiviteiten komen. Hielden we dat vol? Je leest het hier, in de plog!

p.s.: Ik hoorde van sommige mensen dat ze niet helemaal doorhadden dat je hieronder op ‘(meer…)’ kan klikken. Bij deze attendeer iedereen op dat er geklikt moet worden op ‘(meer…)’, er zal een wereld voor je open gaan!

andel claudiaAndel zette deze leipe foto op facebook, met als onderschrift:”Je zou zo kunnen zeggen dat ik een waardig opvolgster gevonden heb…”. Claudia wordt namelijk ook praeses. Nou, twee druppels water als je het mij vraagt.

image_24
En dit schattige plaatje <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVan de laatste dag dat we op de HBS mochten zijn maakten we gretig gebruik. Hilde ging overdragen met Jelle, hoewel dat niet te zien is op bovenstaande foto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlise droeg ook wat van haar kennis over op Nick.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAndel deed praesestaken. Als je héél goed kijkt zie je mij ook op deze foto.

image_19’s Middags werd er een cadeautje gefröbeld voor Ragna. De laatste twee mokken moesten hier nog, zoals je kunt zien. Ik heb helaas een van de mokken moeten censureren vanwege een hint naar onze bestuursnaam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANick en ik werkten samen aan het idee voor het filmpje, liefde alom!

image_18De volgende dag ging onze Samsvrije periode in. Hilde kon de rebel in haar echter niet bedwingen. Ze raakte zonder pardon de vensterbank aan. EN WAT STAAT ER NOU OVER GEEN FIETSEN PLAATSEN? Gestoord, als je het mij vraagt.

IMG_7282’s Avonds gingen we de paden op, de lanen in, hup opnieuw naar Arnhem, waar de ingang versierd was met een heuse rode loper en aluminiumfolie!

IMG_7302We kregen roltongen OMG.

IMG_7340We zongen enkele hilarische limmericken over Ragna.

IMG_7389Groepsfoto!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk probeerde de ‘sparkle-stand’ op mijn camera uit. Geeft het niet mooi het sprankelende karakter van de avond weer? Het was heel leuk Ragna & ouders, dank jullie wel :).

image_17Claudia en Wout vonden het wel vermoeiend.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp zaterdag kocht ik schoenen voor onder mijn pak. Ze zijn heeeeel mooi en zacht…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOok leerde ik voor het examen sociale hygiëne wat ik moet maken. Ieder jaar moet de bestuurspersoon van de barcommissie dit diploma halen, voor de vergunning om bier te mogen schenken op de wekelijkste woensdagavondborrel en zo. Het was gelukkig niet zo moeilijk.

DSC_0039Afgelopen maandag hadden we een filmdag om nog een deel van ons naamonthullingsfilmpje op te nemen. Hilde inspecteert de locatie. Is dit wat?

IMG-20140926-WA0007Na een hele morgen filmen kwamen we uitgehongerd aan bij de Subway. Daar aten we als beesten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA’s Middags namen we nog meer op. Wat hier gebeurt is een mysterie… Maar je zult er spoedig genoeg achter komen! Het wordt zo awesome!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALekker warm zo een sjaal delen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA’s Avonds moest er natuurlijk gewoon vergaderd worden. We vergaderden bij Nick thuis. Hebben jullie ook dat als je je ogen dichtknijpt tot speeltjes het net lijkt alsof het toetsenbord op Ragna’s schoot een playknop lijkt, of ben ik de enige?

image_14
En het was nog steeds Samsvrije periode. Hebben sommige mensen dan echt zo’n schijt aan de regels????

IMG-20140925-WA0001
Het gaat wel ver dit…

IMG-20140925-WA0005
Dit moet ophouden! Kappen nou!

image_5
Een paar dagen later werd er druk gemonteerd. Zonder dat ik ze instrueerde werd er van alles op foto vastgelegd. Goed gedaan 32e kandidaatsbestuur! Als jullie zo doorgaan halen jullie dat plogdiploma ook wel!

image_10Hilde legde dus, zoals je op de vorige foto kan zien, dit prachtige beeld vast.

image_9
Kijk nou wat een poepie!

image_11Goed bezig hoor daar!

rijbewijs ragnaEn vandaag haalde Ragna haar rijbewijs. Gefeliciteerd Ragna!

poster alv

Ben jij ook zo benieuwd naar ons filmpje? We zullen hem aanstaande maandag 29 september vertonen op de Algemene Ledenvergadering (ALV). Op de poster hierboven staat alle informatie! De ALV vindt plaats in de gele collegezaal. Er wordt gestemd over onze aanstelling, waarbij we hopelijk zullen promoveren van kandidaatsbestuur naar f.t. (futuro tempore, toekomstig) bestuur. Wij zullen dan ook ons beleidsplan presenteren en er wordt een interessante discussie gevoerd over kamers aanbieden op de website. Wees erbij, het wordt tof!

image_15En aanstaande donderdag 2 oktober zal dan daadwerkelijk de wissel plaatsvinden tijdens de bijzondere ledenvergadering in het Academiegebouw. Alle actieve leden (en onze ouders) zijn welkom! Aansluitend vindt het wisselfeest plaats in de Kostenkoper waar iedereen welkom is (behalve onze ouders). Tijdens het feest zullen wij de HBS-sleutels moeten verdienen en we kunnen wel wat hulp gebruiken… Zie jullie dan! Klik hier voor het facebookevent.

8 gedachten over “Nog 6 dagen en dan zijn we bestuur hoop ik #OMG”

  1. Haha het eerste wat ik dacht toen ik de vergader foto zag, was dat het een filmpje was (dankzij de Play knop), zelfs zonder mijn ogen dicht te knijpen tot spleetjes (al heb ik natuurlijk wel een beetje spleetogen). Pas later las ik de tekst eronder!
    Je bent dus niet de enige die er een Play-knop in zag;)

    1. Mais uma vez parabéns pelo trabalho no blog e Twitter!!Perguntas:1- É verdade que peças da Hispania que normalement são feitas de fibra de carbono foram feitas de aço?2- Quais a parcerias vegentes hoje na F1, me refiro a do tipo que a Mclaren tem com a Force India?3- Foi só começar a temporada que não se falou mais sobre a Stefan GP. Os equipamentos dela estavan no Bahrein? E agora eles vão empacotar tudo e esperar 2011?

  2. Haha het eerste wat ik dacht toen ik de vergader foto zag, was dat het een filmpje was (dankzij de Play knop), zelfs zonder mijn ogen dicht te knijpen tot spleetjes (al heb ik natuurlijk wel een beetje spleetogen). Pas later las ik de tekst eronder!
    Je bent dus niet de enige die er een Play-knop in zag;)..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge