Veel vergaderen en ook wat borrelen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallo daar! Deze week heb ik niet zoveel spannende foto’s als ik zou willen omdat veel dingen helaas geheim moeten blijven. Doe je niks aan. We hebben wel veel vergaderd en er was de oud-actieve leden borrel op woensdagavond! Daar ontmoette ik mijn oude lustrumcommissie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We stapten op een dag heel vroeg in de trein. ‘Waarom?’ hoor ik je denken. Nou, dat zal ik je vertellen. We gingen werken aan ons naamonthullingsfilmpje. Moet je daar dan de trein voor  nemen?  Nouja, blijkbaar. Ik kan er dus nog steeds niks over zeggen. Maar kom maandag 29 september naar de ALV en dan zul je het beruchte filmpje als eerste kunnen aanschouwen! Het wordt awesome!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wanneer je gaat filmen is het wel belangrijk dat je er goed uit ziet. Wout is dan ook niet de beroerdste hoor, die helpt wel een handje mee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn camera kan ook panoramafoto’s maken! Best wel moeilijk om iedereen er op te krijgen… Het is denk ik een soort van gelukt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Echt super vermoeiend dat filmen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dat vindt Claudia ook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

’s Avonds hadden we dubbel-BV (bestuursvergadering) met Audacia. Claudia is blij, want ze mag vanavond voorzitten en dat betekent: de voorzittersgenotsknots hanteren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar als Ab Actis heb je ook bést een coole gadget. De bel! Weet iemand nog een leuke bijnaam voor de bel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pfoee veel mensen om mee te vergaderen zeg. En hé Wout, doe je telefoon eens weg, dat kan echt niet tijdens het BV’en. We vergaderden over allemaal belangrijke dingen, uiteraard. Joost presenteerde bijvoorbeeld de financiën. Lekker bezig, Joost!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit was weer een andere dag, waarop we weer gingen vergaderen. De almanakraad had heerlijk voor ons gekookt. Dankjewel almanakkies! Het was weer tijd voor een foto in de ‘dramatisch’ stand.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De galaraad was ook op de HBS om te koken en te vergaderen. Lekker bezig galaraad!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ondertussen tiewrapte Joost Ragna en mij aan elkaar vast. We kijken alsof we dit heel erg vonden, maar eigenlijk viel dat wel mee, want…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nu konden we ook niet helpen met afwassen… Helaas helaas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heftige vergadersessies. We praatten met name over onze naamonthullingsfilm en aten chocoladepepernoten. Ook zongen we op bombastische wijze het MSFU “Sams”-lied. We waren eerst maar met z’n vieren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er gebeurde bizarre shit zoals dit. Hilde vond het echt niet normaal dat een neus zo plat kon worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar haar neus bleek het ook te kunnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ze moesten ook even een foto van mij nemen anders geloven jullie misschien niet dat ik er was.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nick kwam na het maken van zijn UVT (Utrechtse Voorgangstoets) ook binnen. Hoi Nick, goed dat je er bent!

En we zijn aangekomen bij vandaag. Vandaag was het tijd voor de borrel. Het was niet zomaar een borrel, nee nee, het was, zoals ik al verklapte in de intro, oud-actieve ledenborrel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze leuke mensen waren allemaal naar de HBS gekomen. Het is mijn oude lustrumcommissie Exclucief! Anderhalf jaar geleden vond het zesde lustrum van MSFU “Sams” plaats, waar we met z’n achten een jaar aan gewerkt hebben. We waren bijna compleet, er miste nog één iemand…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar Rosanne kwam later toch nog! Ze wilde maar wat graag de dramatische stand van mijn camera uitproberen. Helaas was ze te laat voor de groepsfoto.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWout wilde ook nog graag op de foto met Joost. Nouja, dan ben ik ook de moeilijkste niet. Maar dan komt ‘ie wel op de plog, dat begrijp je. Het lukte in één keer om een foto te maken waarbij Wout zijn ogen open had. Goed gedaan Wout!

Doei!

P.s.: oja, ik heb nog een vraag! Ik heb deze plog wat nieuws geprobeerd, namelijk om de foto’s even groot te maken als het vak waarin de posts staan. Hierdoor zijn ze dus groter dan bij de vorige posts. Esthetisch gezien ben ik er wel tevreden mee, maar ze zijn nu wel héél erg groot waardoor je in je scherm niet meteen de hele foto én het onderschrift kan zien. Vinden jullie het mooi en niet storend of was het beter toen de foto’s wat kleiner waren? In kan me goed voorstellen dat je hierover geen mening hebt, maar mocht je dat wel hebben, laat het me dan weten! Ik ben bereikbaar via de comments, whatsapp, facebookchat, en nog op vele andere manieren.

3 gedachten over “Veel vergaderen en ook wat borrelen”

  1. Dankjewel voor je feedback, maar jammer dat je geen heftige mening hebt nu… Ik had graag een discussie op het scherpst van de snede gevoerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge